BeeMobile AB

Jag anlitade mikedesign för att snabbt bygga ett representativt kontorsrum med glasväggar i vår nya kontorslokal. Det viktiga för mig är att man håller vad man lovar, kommer på utsatt tid och att projektet stör vårt dagliga arbete så lite som möjligt. Teamet som kom var välvårdat och trevligt och de jobbade noggrant och strukturerat. De fokuserade på detaljer, passform och vid minsta tveksamhet rådgjorde de med mig – jag hade total kontroll hela vägen, utan att behöva hänga över axeln på dem.

När de var klara så fanns det inget att anmärka på och efter varje pass så ställde de i ordning alla verktyg, frågade om de gick att lämna dem och de städade och dammsög efter sig varje gång – vi behövde aldrig skämmas när vi tog emot kunder på morgonen. Jag har anlitat hantverkare vid flera tillfällen, men det här blev en ny erfarenhet för mig.

Det visade sig att mikedesign även hade tillgång till behöriga elektriker och mattläggare så det slutad med att de fick måla om hela kontoret, med tak och väggar, lägga heltäckningsmatta i alla torra utrymmen, tillverka specialbeställda bokhyllor, göra nya elinstallationer, installera hela vårt Gigabit nätverk och de satte även upp gardinskenor med tillhörande gardiner över allt. Allt packmaterial forslades bort utan att jag behövde be om det och det städades varje dag.

Piotr Kundu
BeeMobile AB

Annika och Per

Proffsigt jobb av proffsiga hantverkare, vi är otroligt nöjda med vår bastu/relax/toalett och tvättstuga. De bästa hantverkarna vi har haft i vårt hus, väldigt snyggt gjort, det märks att det är hantverkare som kan sin sak.

Annika och Per-Olof Mickelsson

Claes U.

Vi har anlitat Mike Design för totalrenovering av flertalet lägenheter. Resultatet har alltid varit nivå med vad vi förväntat oss. Noggrannhet i grunden och en fingertopps känsla för detaljer. Vi kan varmt rekommendera Mike Design.

Claes U.
Kungsholmen
Stockholm